Üdvözöllek a TáncoljOtthon táncos családunkban! Ebben a bejegyzésben szeretnék segíteni, hogy átlásd hogyan működik az oldal, mit hol találsz, hogyan kérhetsz segítséget, ha elakadsz.

Tartalmak

Az oldalon rengeteg tartalmat találsz amik segítenek majd a tánctanulásban.

Tagként eléred a BLOG-ot, ahol sok-sok olvasnivalót, tippet, inspirációt sőt, ingyenes táncórákat is találsz, amik segítenek majd az indulásnál. Ahhoz, hogy elérd az ingyenes tartalmakat, csak annyi a dolgod, – ha még nem tetted – hogy regisztrálsz az oldalra, ami semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Ha nem szeretnél semmiről lemaradni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz ide kattintva, és íratkozz fel hírlevelünkre itt.

Ha szeretnél hozzáférni a teljes táncórákhoz, akkor azt az alábbi módokon teheted:

  1. Kiválasztod a táncórát vagy táncórákat, ami érdekel a menüből, és megveszed külön-külön mindegyiket. Ilyenkor örökös hozzáférést kapsz a megvásárolt órákhoz.
  2. Kiválasztasz egy számodra szimpatikus előfizetést, és ezzel hozzáférést kapsz az ÖSSZES táncóránkhoz azonnal.

Mindkét esetben annyiszor nézed vissza a videókat, ahányszor szeretnéd, illetve ameddig az előfizetésed tart.

Az előfizetést bármikor lemondhatod, ilyenkor a már kifizetett időszak lejártáig még eléred a videókat. Ezt a fiókom/előfizetéseim menüpontban tudod megtenni.

A táncóráidat a fiókom/tanfolyamok menüpontból éred el.

Tanulás

A videóról tanulás kezdetben jelenthet kihívást. Az induláshoz találsz tippeket ebben a bejegyzésben.

Az oldalon különböző stílusú és szintű táncórákat találsz. A stílusokról bővebben a stílus nevére kattintva találsz információt, leírást, videókat.

Mit jelentenek a különböző szintek?

Ha teljesen kezdő vagy, még nem táncoltál, vagy valami teljesen mást, akkor az alapozó óráknál kezdd. Ezek az órák segítenek a helyes alaptartásban, részletesen ismertetik az alap technikákat, amikre a mozdulatok, koreók épülnek.

Ha az alapok már megvannak, akkor jöhetnek a kezdő szintű órák. Ezen a szinten már előfordulnak gyorsabb mozdulatok, több karmozdulatot használunk, illetve egyszerűbb koreográfiákat is tanulhatsz.

A középhaladó órákon már összetettebb, és gyorsabb mozdulatokat tanulhatsz, illetve itt már a koreográfiák is hosszabbak.

A haladó órákon stílust, és haladóbb mozdulatokat, koreókat tanulhatsz.

A koreós órákon kifejezetten a koreográfia elsajátítására fókuszálunk. Ezeken az órákon is részletesen elmondom, hogyan tudod kivitelezni az összekötéseket, de a mozdulatok technikájára már nem térünk ki, azokat a technikázós órákon részletezem.

A táncos edzések, az intenzív reggaeton és twerkout órákon az edzést helyezzük előtérbe. Ezeken az órákon is felhívom a figyelmedet a helyes testtartásra, egyes mozdulatok helyes kivitelezésére, de nem magyarázok, mert ezek az órák nem a technika gyakorlásáról szólnak. Sokkal inkább arról, hogy a már meglévő tudásodat elmélyítsd, illetve, hogy egy kiadós edzésen vehess részt.

Láthatsz olyat, hogy express, vagy gyors edzés. Tudom, hogy a rohanó világban sokszor nem jut időd 1 teljes órát edzésre, vagy gyakorlásra szánni, ezért készítek rövidebb órákat is. De ne tévesszen meg a rövidségük! Ezek az órák ugyanúgy teljes értékű edzések, mint a többi 😉

Milyen sorrendben haladj a leckékkel?

A leckék egymásra épülnek. Bár úgy állítottam össze az órákat, hogy külön-külön is tudd követni őket, a leghatékonyabb, ha sorrendben haladsz. Így magabiztosan fogod tudni a technikákat, a helyes testtartást stb.

Tehát pl. Twerk alapok 1, 2, 3…stb. utána Twerk kezdő 1, 2, 3, stb…

Segítség kérése

Lehetőséged van kérdezni akár a facebook csoportunkban, akár privát üzenetben, mindig igyekszem gyorsan megválaszolni a kérdéseidet. Visszajelzést is szívesen adok, ha elküldöd nekem vagy a csoportba feltöltöd a videót arról, ahogyan táncolod pl. az adott koreót.

Ha elakadsz, vagy úgy érzed gyorsabban szeretnél fejlődni, kérhetsz online (vagy akár személyes) magánórát is rugalmas időpontokban. A magánórán azonnali visszajelzést és személyre szabott instrukciókat kaphatsz, és a Te tempódban haladunk. Magánórát ide kattintva tudsz kérni.