Tanulj táncolni, fejlődj  bárhol, bármikor

Próbáld ki online óráinkat többféle stílusban és tudásszinten! Nézd vissza a videókat bármikor, tanulj táncolni az otthonod kényelmében!

Készen állsz a tanulásra? 

Miért táncolj otthon?

Rendkívül fontos, hogy minél több mozgást iktass a napi rutinodba. A tánc ennek egy szuper formája, hiszen amellett, hogy átmozgatja minden porcikád, kiegyensúlyozottabbá, boldogabbá tesz.

Sokszor azonban a mindennapi rohanás mellet nem tudsz eljutni táncórára. Akár az idő hiánya, akár a távolság az oka, mi abban szeretnénk segíteni, hogy rávedd magad és mozogj otthon is. Ezzel tarthatod fent leginkább a fizikai és mentális egészséged. Az oldalon találsz táncórákat, alakformáló edzéseket változatos stílusban, kedvező áron.

Nem vagy időhöz kötve

Akkor nézed meg a videókat amikor szeretnéd, ahányszor szeretnéd. Haladj a saját tempódban!

Többféle stílus

Próbálj ki többféle táncstílust! Mindegy, hogy alap mozdulatokat, stílust, koreót tanulnál, vagy éppenséggel táncos edzést keresel, biztosan találsz kedvedre valót!

Nem számít a távolság

Lehetsz bárhol az oszágban – vagy akár a világon – ezentúl könnyebben tudunk együtt táncolni.

Fejlődj otthon, kényelmesen

Akár kedvenc pizsamádban is részt vehetsz az órákon.

Kedvező ár

Nézd meg a videókat külön-külön, vagy válaszd a több részből álló tanfolyam csomagokat a még kedvezőbb árért

Folyamatosan új tartalmak

Hétről hétre új tartalmakkal bővíjük oldalunkat, hogy folyamatosan tudj fejlődni.

Elő interaktív órák

Az előre rögzített órákon túl lehetőséged van a csoportos óráinkra is becsatlakozni otthonról online, így átélheted a csoportos élményt, kérdezhetsz is!

Milyen órákat találsz az oldalon?

Többféle táncstílusból választhatsz, különböző nehézségű órákból. Lehetsz akár teljesen kezdő, vagy gyakorlottabb táncos, biztosan megtalálod a szintednek megfelelőt! 

Napjaink egyik legnépszerűbb tánca

Tanulj meg profin popsit rázni!

Csajos koreók változatos stílusban

Modern afro táncok kezdő szinttől

Ha szereted Sean Paul zenéit, ezt is imádni fogod

Pörgős táncórák, amik felérnek egy kiadós edzéssel 

Ezt mondják rólunk Tanulóink:

„A reggaetondance tánciskola már több mint 7 éve belopta magát a szívembe. Mivel 5 éve már külföldön élek, sajnos ritkábban van lehetőségem Csillától és Száditól eltanulni a legújabb mozdulatokat. Így nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy az órák és a koreográfiák elérhetőek lesznek online. Nagyon jó, hogy az alapokat újra és újra át tudom ismételni és ugyanakkor ezzel párhuzamosan tudom fejleszteni a tánctudásomat. A videók jól követhetők és nemcsak kezdőknek, de haladóknak is kihívást jelentenek. Ajánlani tudom azoknak, akik hozzám hasonlóan külföldön élnek vagy akiknek munkából kifolyólag más idősávokban lenne optimális.”

Eszter, Bécs

„Csak ajánlani tudom, én már kipróbáltam. Jófej tanárok, remek zenék, érthetően elmagyarázott koreók. Fantasztikus sikerélményt nyújt, az érzés amikor sok gyakorlás után a tanárokkal „együtt” és egyszerre tudom eltáncolni amit megtanítottak. Nem csak jó időtöltés hanem felvidít, és energiát ad. Imádtam minden percét!”

Maya, Kidlington

Miért válassz minket?

Év táncoktatói tapasztalat

Táncstílus

Elégedett tanítvány világszerte

Készen állsz a tanulásra?

Hozd létre ingyenes fiókodat most!