TWERK

MI IS AZ A TWERK PONTOSAN…

Az Oxford English Dictionary definíciója szerint „Előrehajolva, terpeszállásban, a csípő kinyomásával szexuálisan provokatív módon táncolni populáris zenére”., bár a legtöbben egyszerűen csak így jellemeznék: fenékrázás. Ennél azért ez Neked többet fog adni, mert nem csak bevezet bizonyos afro amerikai táncok alapjaiba de jobban meg fog mozgatni mint egy fitnesz óra!

A különböző afro és karibi eredetű táncokban már a kezdetek óta elég nagy szerepet kap a női csipőmozgás. A csípő tekergetése, körzése, a fenék rázása, pattogtatása, tapsoltatása megtalálható az afrikai táncokban ugyanúgy, mint a bazil szambában, ahol a lányok tollas-tangás cuccban szinte felfoghatatlan tempóban pakolgatják a csípőjüket mindenféle irányba. Ezen felül…

  • A TWERKTŐL SOKKAL SZEXISEBBNEK ÉRZED MAJD MAGAD
  • JELENTŐSEN SEGÍT EGY EDZÉS AZ ALAKFORMÁLÁSBAN
  • NŐIES TÁNCMOZDULATOKRÓL SZÓL AMITŐL MAGABIZTOSABB LEHETSZ
Mi vár rád egy online Twerk órán…

Az órákon olyan nőies mozdulatokat tanulhatsz melyeket könnyen tudsz majd alkalmazni akár más táncokban is.. Megtanulhatod hogyan tekerd a csípőd, pattogtasd a feneked, hullámozz, pózolj! A twerkelés nem igényel előzetes tánctudást, és sok zenei stílusra lehet alkalmazni.

Amellett, hogy táncmozdulatokat tanulsz, a twerk órák célja az is, hogy jól érezd magad, kikapcsolódj, feloldjuk a gátlásaidat, és merj táncolni! Az oktatás menete segít, hogy csald elő a benned lakozó istennőt!

 

NEM TUDOD MILYEN ÓRÁT VÁLASSZ? SEGÍTÜNK:
Alapozó szint

Ha most kezdesz táncolni és az alapoktól ismerkednél a twerk-kel, akkor ezt az órát válaszd. Lassabb zenékkel, részletes magyarázattal, sok-sok gyakorlással várunk.

Alapozó twerk órák

Kezdő szint

Ha már ismered az alap technikát, vagy táncoltál már korábban, akkor a kezdő órát válaszd. Variációkkal, összekötésekkel várunk, ezen a szinten már koreó is előfordul 😉 Természetesen sok gyakorlással és követhető formában.

Kezdő twerk órák

Középhaladó

Ezeket az órákat akkor ajánljuk, ha az alapok már magabiztosan megvannak, nem ilyedsz meg a gyorsabb váltásoktól, és a kicsit merészebb mozdulatoktól sem 🙂

Középhaladó twerk órák

Twerk koreók

Szívesen tanulsz koreográfiát? Vagy fejlesztenéd magad ilyen téren? Akkor nézd meg koreós twerk óráinkra, ahol látványos és követhető koreográfiákkal várunk többféle tudásszinten.

Koreós twerk órák

TwerkOut

Ha szereted a pörgést, akkor a TwerkOut a te órád! Non-stop intenzív tánc, amit úgy állítottunk össze, hogy ne “csak” kikapcsoljon, feltöltsön, de ráadásul rendkívül hatékonyan formálja is az alakodat!

Minden szinten követhető, de azért nem árt, ha megvannak az alapok 😉

TwerkOut órák