Tanulj meg profin twerk-elni

Akkor is, ha nincs időd táncórákra járni.

Szeretnél megtanulni Twerk-elni, de azt sem tudod hogyan vágj bele? Nincs időd táncórára járni, vagy messze van a táncsuli?

Próbáld ki a twerket, és vegyél részt az első órádon ingyen! Tanulj dögös mozdulatokat, amiktől garantáltan megnő az önbizalmad!

Kitől tanulhatsz?

Horváth Csilla

Horváth Csilla vagyok, az 1. magyarországi TwerkSuli alapítja. Több, mint 10 év oktatói tapasztalattal, számos hazai és nemzetközi workshoppal magam mögött, 3000+ tanítvánnyal foglalkozva dolgoztam ki azt az oktatási módszert, amivel Te a leggyorsabban tudsz majd fejlődni.


Szeretném neked is átadni a tánc szeretetét, mert őszintén hiszem, hogy meg fogja változtatni az életed!

év tapasztalat

tanítvány

megtartott óra

Mire számíts?

Ezen az ajándék órán betekintést nyerhetsz a twerk világába. Részletesen elmondok mindent, garantáltan  fogod tudni követni és olyan mozdulatokat tanulhatsz meg, amiket akár rögtön be is vethetsz a következő buliban!

Mire lesz szükséged?

Amint kéred az órádat, azonnal megkapod e-mailen a hozzáférést. Semmilyen extra program vagy eszköz nem fog kelleni az órához, csak a laptopod vagy tv-d, vagy akár a telefonod és Te 🙂

Mennyibe kerül?

Az első órád ára: 0,- Ft. Igen, jól látod. Miért ennyi? Mert nagyon jól tudom, hogy a tánc mennyit fog hozzátenni az életedhez és szeretnék segíteni, hogy végre belevágj és ne halogasd az 1. lépést. 

Kérd az ingyenes táncórádat most!

Rendeld meg most 0 forintért és azonnal megkapod a hozzáférést a twerk órádhoz.