Kérünk, jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaid eléréséhez.

Tanulj meg twerkelni az alapoktól profi szintig! Íratkozz be twerk tanfolyamunkra, és hetente kapod az órákat az e-mail fiókodba abban a sorrendben ami segít majd, hogy a leggyorsabban fejlődj.

MI IS AZ A TWERK PONTOSAN…

Az Oxford English Dictionary definíciója szerint „Előrehajolva, terpeszállásban, a csípő kinyomásával szexuálisan provokatív módon táncolni populáris zenére”., bár a legtöbben egyszerűen csak így jellemeznék: fenékrázás. Ennél azért ez Neked többet fog adni, mert nem csak bevezet bizonyos afro amerikai táncok alapjaiba de jobban meg fog mozgatni mint egy fitnesz óra!

A különböző afro és karibi eredetű táncokban már a kezdetek óta elég nagy szerepet kap a női csipőmozgás. A csípő tekergetése, körzése, a fenék rázása, pattogtatása, tapsoltatása megtalálható az afrikai táncokban ugyanúgy, mint a bazil szambában, ahol a lányok tollas-tangás cuccban szinte felfoghatatlan tempóban pakolgatják a csípőjüket mindenféle irányba. Ezen felül…

  • A TWERKTŐL SOKKAL SZEXISEBBNEK ÉRZED MAJD MAGAD
  • JELENTŐSEN SEGÍT EGY EDZÉS AZ ALAKFORMÁLÁSBAN
  • NŐIES TÁNCMOZDULATOKRÓL SZÓL AMITŐL MAGABIZTOSABB LEHETSZ
Mi vár rád egy online Twerk órán…

Az órákon olyan nőies mozdulatokat tanulhatsz melyeket könnyen tudsz majd alkalmazni akár más táncokban is.. Megtanulhatod hogyan tekerd a csípőd, pattogtasd a feneked, hullámozz, pózolj! A twerkelés nem igényel előzetes tánctudást, és sok zenei stílusra lehet alkalmazni.

Amellett, hogy táncmozdulatokat tanulsz, a twerk órák célja az is, hogy jól érezd magad, kikapcsolódj, feloldjuk a gátlásaidat, és merj táncolni! Az oktatás menete segít, hogy csald elő a benned lakozó istennőt!

Ha szeretnéd, hogy plusz tippekkel, gyakorlós zenékkel, extra tartalmakkal segítsem a fejlődésed akkor iratkozz fel a tanfolyam plusz tartalmaira itt:

Twerk alapok tanfolyam extra

Név(Kötelező)

A tanfolyam során végig vezetlek az alapoktól haladó szintig. Hetente új órákat érsz majd el gondosan megalkotott sorrendben, ami garantálja a magabiztos tánctudást. A tanfolyam megkezdéséhez csak lépj az alapozó 1. órára és máris elmerülhetsz a twerk világában!

Twerk alapok

Ebben a modulban az alapoktól ismerkedhetsz a twerk-kel. Lassabb zenékkel, részletes magyarázattal, sok-sok gyakorlással várlak.

Leckék

Twerk alapok 1. Twerk alapok 2. Twerk alapok 3. Twerk alapok 4. óra

Kezdő Twerk órák

Miután megismerted az alap technikát, jöhetnek a kezdő órák. Variációkkal, összekötésekkel várlak, ezen a szinten már koreó is előfordul, természetesen sok gyakorlással és követhető formában.

Leckék

Kezdő twerk 1. Drop it – Twerk gyakorlós koreó Kezdő twerk 2. óra Kezdő Twerk 3. Kezdő Twerk 4. óra

Középhaladó Twerk órák

Mire ide eljutsz, nem ilyedsz meg a gyorsabb váltásoktól, és a kicsit merészebb mozdulatoktól sem 🙂

Leckék

Középhaladó Twerk 1. Középhaladó twerk 2.

Twerk koreográfiák

Szívesen tanulsz koreográfiát? Vagy fejlesztenéd magad ilyen téren? Akkor nézd meg koreós twerk óráinkra, ahol látványos és követhető koreográfiákkal várunk többféle tudásszinten.

Leckék

Hard and strong twerk koreó Papapa – Twerk koreós óra Center – Twerk koreó The drip twerk koreó It's my birthday – Twerk koreós óra Don't stop twerk koreó Tussle Twerk koreó Flex pon you twerk koreós óra

Popsiformáló TwerkOut

Ha szereted a pörgést, akkor a TwerkOut a te órád! Non-stop intenzív tánc, amit úgy állítottunk össze, hogy ne “csak” kikapcsoljon, feltöltsön, de ráadásul rendkívül hatékonyan formálja is az alakodat!Minden szinten követhető, de azért nem árt, ha megvannak az alapok 😉

Leckék

TwerkOut 1. TwerkOut 11. edzés TwerkOut 10. TwerkOut 9. TwerkOut 2. – combizom erősítés TwerkOut 3. TwerkOut 4. TwerkOut 5. TwerkOut 6. TwerkOut 7. edzés TwerkOut 8. edzés Kezdőbarát TwerkOut gyorsedzés TwerkOut gyorsedzés TwerkOut soca TwerkOut gyorsedzés 2. TwerkOut gyorsedzés 3 – hasizom
Dancehall-Twerk mozdulatok 1. Dancehall-Twerk mozdulatok 2.