Kérünk, jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaid eléréséhez.

Mi is az a reggaeton?

Puerto Rico és Kuba egyik legnépszerűbb zenei irányzata és egyben legmenőbb utcai tánca, melynek gyökerei a Panama csatorna építéséig nyúlnak vissza. Térhódításnak köszönhetően a mai latin klubok nagy közönségkedvence, melynek számos fúziója létezik, így pl. a Salsaton, és a Bachaton. Magyarországon is rengeteg szórakozóhelyen, számos rádiócsatornán játszanak reggaeton zenét.

A REGGAETON egy életérzés mely kifelyezi a szabadságot és az élvezetek hajszolását. Egy igazi reggaeton klipben csodájára járhatsz ahogyan a jó zene életre kel a táncosok minden porcikájában és önfeledten adják át magukat a reggaeton lüktetésének! Most te is megtanulhatod, és hidd el nem nehéz ráadásul számos tekintetben jótékony hatású a kötetlen mozgássorozatok elsajátítása.

  • A REGGAETONTÓL MÁR 1-2 ÓRA UTÁN IS KÖNNYEDEBBEN MOZOGSZ
  • JELENTŐSEN SEGÍT EGY EDZÉS AZ FÉRFI ÉS NŐI ALAKFORMÁLÁSBAN
  • FEJLESZTI A MOZGÁSKULTÚRÁT ÉS MEGMOZGAT MAJDNEM MINDEN IZOMCSOPORTOT
  • MAGABIZTOSAN TUDSZ MAJD TÁNCOLNI SZINTE BÁRMILYEN BULIBAN

MI VÁR RÁD EGY ONLINE REGGAETON ÓRÁN…

  • RÉSZLETESEN ELMAGYARÁZZUK MIT ÉS HOGYAN MOZGASS
  • SOK GYAKORLÁS
  • KORLÁTLAN HOZZÁFÉRÉS AZ EGYES ÓRÁKHOZ

A tanfolyam során végig vezetlek az alapoktól haladó szintig. Hetente új órákat érsz majd el gondosan megalkotott sorrendben, ami garantálja a magabiztos tánctudást. A tanfolyam megkezdéséhez csak lépj az alapozó 1. órára és máris elmerülhetsz a reggaeton világában!

Alapozó reggaeton órák

Még sosem próbáltad a reggaeton-t? Vagy megtanulnád/átismételnéd az alapmozdulatokat? Részletes magyarázatokkal, sok-sok gyakorlással várunk az alapozó reggaeton órákon. Lassabb zenékkel, egyszerűen követhető mozdulatokkal, hogy megalapozzuk a magabiztos tánctudásodat!

Leckék

Reggaeton alapok 1. óra Reggaeton alapok 2. Reggaeton alapok 3. Reggaeton alapok 4. Reggaeton alapok 5.

Kezdő reggaeton órák

Ha az alap mozdulatok megvannak, és fokozatosan szeretnél elmerülni a reggaeton stílusaiban, akkor nézd meg a kezdő szintű óráinkat. Ezen a szinten már kicsit összetettebb mozdulatokat találsz, kezeket, lépéseket fogunk együtt használni, remek mozgáskoordináció fejlesztés 🙂

Leckék

Kezdő Reggaeton 1. óra Kezdő reggaeton gyakorlós óra Kezdő Reggaeton 2. Kezdő Reggaeton 3. Kezdő Reggaeton 4.

Középhaladó Reggaeton órák

Ezeket az órákat imádni fogod, mert már megvannak az alapok és tudod követni adott esetben a gyorsabb lépéseket, kicsit összetettebb mozdulatokat is.

Leckék

Középhaladó reggaeton 1. óra Középhaladó reggaeton 2. Középhaladó reggaeton 3. Középhaladó reggaeton 4.

Haladó reggaeton órák

Már ismerős vagy a reggaeton világában, nem ijedsz meg az összetettebb mozdulatoktól! Szeretnéd még tovább fejleszteni a táncod? A haladó órákkal kihozhatod magadból a maximumot!

Leckék

Haladó reggaeton 1. óra

Reggaeton koreográfiák

Intenzív reggaeton órák

Szereted a pörgős órákat? A dögös reggaeton zenéket? Akkor az intenzív reggaeton-t neked találtuk ki! Non-stop tánc, gyakorlat-orientált tematika, változatos mozdulatok, átmozgatja minden porcikádat, nincsenek bonyolult összekötések, kezdő tudásszinttől követhető, segít levezetni a mindennapos stresszt, felér egy kiadós edzéssel.

Leckék

Intenzív reggaeton 1. óra Intenzív reggaeton 2. Intenzív Reggaeton 3.