Szeretsz táncolni? Rendszeresen gyakorolsz? Szuper! De ugye a nyújtásról sem felejtkezel el?
A nyújtás olyan a testednek, mint egy nagy meleg ölelés akár tánc előtt, akár tánc után végzed. Bármilyen mozgást végzel is a nyújtás elengedhetetlen része kell, hogy legyen, hiszen felkészíti az izmokat és ízületeket hogy bírják a tempódat és a látványos mozdulataidat. Segít megelőzni a sérüléseket, hajlékonyabbá tesz, és így jobbá teszi a táncodat is.

Nyújtás közben megadod az izmaidnak azt a figyelmet amit megérdemelnek, hiszen megdolgoztatod őket rendesen. A nyújtással serkented a vérkeringést és rugalmasabbá teszed az izmokat, hogy bírják a gyűrődést. Ezzel nem csak csökkented az izomláz és sérülések kockázatát, hanem elősegíted a mozdulatok precízebb kivitelezését is, ami sokat fog dobni a táncodon.

Az alábbi leckékben olyan részben jóga inspirálta nyújtó gyakorlatokat találsz, amik segítik a táncos fejlődésed. Bármelyik gyakorlatot csinálhatod akár hosszabb ideig is, a videók egyfajta iránymutatásként szolgálnak. Kérlek minden nyújtást óvatosan végezz, ne engedd az egód felülkerekedni, hagyj időt a testednek.

Nyújtás derékfájás ellen Nyújtás, hogy jobban tudj Twerk-elni pt.1. Nyújtás, hogy jobban tudj twerkelni pt. 2. Stressz levezető nyújtás