tánciskola az otthonodban

csatlakozz a klubhoz

a korlátlan táncélményért

 

Férj hozzá 80+ táncórához és edzéshez 120 000 Ft értékben egyetlen előfizetéssel 7500,-Ft-ért!

 

Abban nem leszel jó, amit csak néha csinálsz, a fejlődéshez rendszeresség kell

Ha nem jutsz el táncórára

Akkor sem kell lemondanod a táncról

Rendkívül fontos, hogy minél több mozgást iktass a napi rutinodba. A tánc ennek egy szuper formája, hiszen amellett, hogy átmozgatja minden porcikád, kiegyensúlyozottabbá, boldogabbá tesz.

Sokszor azonban a mindennapi rohanás mellet nem tudsz eljutni táncórára, ezért abban szeretnék segíteni, hogy rávedd magad és mozogj otthon is. Ezzel tarthatod fent leginkább a fizikai és mentális egészséged. Az oldalon találsz táncórákat, alakformáló edzéseket változatos stílusban, így mindig megtalálhatod a hangulatodhoz illő mozgást.

Számos előnye van, ha velünk tanulsz:

  • nem számít a távolság, hiszen nem kell utaznod, az órákat eléred bárhol, bármikor
  • nem vagy időhöz kötve, nézheted bármikor, akár szünetet is tarthatsz
  • nem tudod milyen tánc illik hozzád? Sebaj, kipróbálhatsz többféle stílust kockázatmentesen
  • ítélkezés nélkül az otthonod kényelmében akár a kedvenc pizsamádban is részt vehetsz az órákon
  • rajtad áll, hogy mennyire akarsz belemerülni, bárhol bármikor, egyedül vagy a közösség részeként részt tudsz venni a saját feltételeid szerint

 

De a TáncoljOtthon egy közösség és ennél többet szeretne nyújtani Neked! A tánc fontos számunkra és szeretnénk ha Te is megtapasztalnád mennyit tud hozzátenni az életedhez! Éppen ezért folyamatosan frissítjük a tartalmakat, hogy változatos formában tanulhasd a legújabb trendi mozdulatokat, koreókat. De ennél még többet szeretnénk adni: motivációt a rendszeres gyakorláshoz, inspirációt, tippeket  a tánctanuláshoz, edzéshez, támogatást, hogy magabiztosabb lehess.

Ezért csatlakozz prémium klubtagjaink közé, mert rengeteg tudáshoz férhetsz hozzá azonnal.

 

6 Stílus | Folyamatosan bővülő kínálat | Extra tartalmak | Korlátlan hozzáféréssel

Napjaink egyik legnépszerűbb tánca

Tanulj meg profin popsit rázni!

Csajos koreók változatos stílusban

Modern afro táncok kezdő szinttől

Modern afro táncok kezdő szinttől

Ha szereted Sean Paul zenéit, ezt is imádni fogod

Pörgős táncórák, amik felérnek egy kiadós edzéssel 

Ezért csatlakozz

\

80+ táncóra 120 000 Ft értékben

\

Azonnal hozzáférsz minden táncórához és edzéshez

\

Segítek, hogy motivált maradj

\

Egy komplett tánciskola költözik az otthonodba

\

A saját időbeosztásod szerint tanulhatsz

\

Hétről hétre új órák, hogy változatosan tudj fejlődni

\

Garantáltan megnő az önbizalmad

\

Nem számít, ha nem tudsz csoportos órákra járni, tanulhatsz kényelmesen, az otthonodban

\

Egy támogató közösség része lehetsz

Akik már kipróbálták

Tanítványaink véleménye

“Csak ajánlani tudom, én már kipróbáltam. Jófej tanárok, remek zenék, érthetően elmagyarázott koreók. Fantasztikus sikerélményt nyújt, az érzés amikor sok gyakorlás után a tanárokkal “együtt” és egyszerre tudom eltáncolni amit megtanítottak. Nem csak jó időtöltés hanem felvidít, és energiát ad. Imádtam minden percét!”

Maja, Oxford

„A reggaetondance tánciskola már több mint 7 éve belopta magát a szívembe. Mivel 5 éve már külföldön élek, sajnos ritkábban van lehetőségem Csillától eltanulni a legújabb mozdulatokat. Így nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy az órák és a koreográfiák elérhetőek lesznek online. Nagyon jó, hogy az alapokat újra és újra át tudom ismételni és ugyanakkor ezzel párhuzamosan tudom fejleszteni a tánctudásomat. A videók jól követhetők és nemcsak kezdőknek, de haladóknak is kihívást jelentenek. Ajánlani tudom azoknak, akik hozzám hasonlóan külföldön élnek vagy akiknek munkából kifolyólag más idősávokban lenne optimális.”

Eszter, Bécs

csatlakozz most!

És férj hozzá azonnal több, mint 80 táncórához!

maradt még kérdésed?

Miért fizessek elő, ha YouTube-ról is tanulhatok?

Ez igaz, viszont a YouTube videókkal szemben nálunk Te vagy a fontos: a szintednek és igényeidnek megfelelő tartalmakkal segítünk a fejlődésben és egy támogató közösség része lehetsz.

Folyamatosan bővítjük az oldalon található órákat, így velünk a legfrissebb mozdulatok sajátíthatod el a legújabb trendek szerint.

Több, mint 10 éves táncoktatói tapasztalattal rendelkezünk, Magyarországon elsőkként keztünk ezzel foglalkozni, így garantáltan jó kezekben vagy! A YouTube videókat macerás ide-oda léptetni és kikockázni, hogy most éppen mit is csinálnak, ezzel szemben az oldalon szereplő táncvideókban részletes magyarázatot nyújtunk és követhető formában lépésekre bontva mutatjuk is hogy csináld. Prémium tagként pedig visszajelzést is kérhetsz 😉

Nem járok szórakozóhelyekre, érdemes egyáltalán táncot tanulnom?

Mindenképp! A tánc által segítünk hogy ledobd a hétköznapok szürkeségét. Egy nehéz nap után a tánc az egyik legjobb feszültség levezetésre, függetlenül attól, hogy nem vagy nagy party-arc, ebből kár lenne kimaradnod.

Nálunk azt is megtanulhatod hogyan fejezd ki magad a tánc által és hogyan érezd át a jó zenéket, egyszóval segítünk abban, hogy felszabadultan jól érezhesd magad attól függetlenül, hogy otthon, egyedül, baráti körben vagy buliban vagy-e.

Elsősorban egy új hobbit keresek még nem tudom hogy ez nekem való-e

A puding próbája az evés 🙂 A tánc egy remek hobbi sok hasznos dolgot nyújt számodra és közben jó szórakozás is, de ezt nyilván nem tudhatod, amig ki nem próbálod.

Ha jobb alakra vágysz, növelnéd az önbizalmad vagy csak szeretnéd megmutatni magad akkor érdemes belevágnod

Ha érdekel a tánc de nem is tudod hogy neked való-e nálunk kockáztatás nélkül elkezdheted, hiszen weboldalunkon 1 táncbérlet áráért rögtön több, mint 80 táncórához és edzéshez férhetsz hozzá, így bőven lesz lehetőséged kipróbálni mindent.