Tanulj meg profin táncolni

Az első táncórád most ajándék!

Szeretnél megtanulni táncolni, de azt sem tudod hogyan vágj bele? Nincs időd táncórára járni, vagy messze van a táncsuli?

Tudom, hogy mindig az első lépés a legnehezebb. Szeretném ezt most megkönnyíteni neked, ezért az első táncórádat ajándékba kapod tőlem!

Válassz többféle tánc közül

Ne szenvedj a YouTube videókról tanulással! Felejtsd el a végtelen oda-vissza léptetést, az idegőrlő silabizálást, inkább kérd ingyenes bemutató óránkat, ahol részletesen elmagyarázom a mozdulatokat és segítek, hogy Te is az a magabiztos táncos lehess, aki mindig is szerettél volna lenni!

Reggaeton

Tanulj meg táncolni a latin bulik kedvenc zenéire! 

Twerk

Tanuld meg hogyan rázd a popsid, tekerd a csípőd, és hogyan legyél szuper dögös tánc közben! 

Kitől tanulhatsz?

Horváth Csilla

Szia, Horváth Csilla vagyok. Több, mint 10 év oktatói tapasztalattal, számos hazai és nemzetközi workshoppal magam mögött, 3000+ tanítvánnyal foglalkozva dolgoztam ki azt az oktatási módszert, amivel Te a leggyorsabban tudsz majd fejlődni.


Szeretném neked is átadni a tánc szeretetét, mert őszintén hiszem, hogy meg fogja változtatni az életed!

év tapasztalat

tanítvány

megtartott óra

Mire számíts?

Ezen az ajándék órán betekintést nyerhetsz a Reggaeton vagy a Twerk világába. Részletesen elmondok mindent, garantáltan  fogod tudni követni és olyan mozdulatokat tanulhatsz meg, amiket akár rögtön be is vethetsz a következő buliban!

Mire lesz szükséged?

Amint kéred az órádat, azonnal megkapod e-mailen a hozzáférést. Semmilyen extra program vagy eszköz nem fog kelleni az órához, csak a laptopod vagy tv-d, vagy akár a telefonod és Te 🙂

Mennyibe kerül?

Az első órád ára: 0,- Ft. Igen, jól látod. Miért ennyi? Mert nagyon jól tudom, hogy a tánc mennyit fog hozzátenni az életedhez és szeretnék segíteni, hogy végre belevágj és ne halogasd az 1. lépést. 

Kérd az ingyenes táncórádat most!

Válassz, melyik órát szeretnéd kipróbálni, rendeld meg most 0 forintért és azonnal megkapod a hozzáférést az első táncórádhoz.