Tanulj meg profin twerk-elni

Akár előzetes tánctudás nélkül is

Szeretnél megtanulni Twerk-elni, de azt sem tudod hogyan vágj bele? Nincs időd táncórára járni, vagy messze van a táncsuli?

Csatlakozz most online tanfolyamunkhoz, és tanuld meg az alapoktól hogyan tekerd a csípőd, pattogtasd a feneked, hullámozz, pózolj! Tanulj dögös mozdulatokat, amiktől garantáltan megnő az önbizalmad!

Nézz bele az órákba

Ezért csatlakozz a tanfolyamhoz

N

40+ twerk táncóra és edzés. Többféle tudásszinten találsz órákat, koreókat változatos zenékre, hogy könnyebben megtaláld a saját stílusod.

N

Kedvező kipróbálási lehetőség: Egy hétig mindössze 1790 forintért kipróbálhatod az órákat. Ha tetszik, havi 7500 forintért folytathatod, nincs vesztenivalód!

N

Azonnal hozzáférsz az első táncóráidhoz

N

Egy komplett tánciskola költözik az otthonodba. Kezdő vagy? Nem probléma! Lépésről lépésre vezetlek be a tánc világába, és a saját tempódban haladhatsz.

N

Hetente kapod e-mailen az órákat

N

Segítek, hogy motivált maradj. A táncórák mellett tippekkel, zenékkel, gyakorlós videókkal segítek lendületben maradnod.

N

A saját időbeosztásod szerint tanulhatsz. Nincs fix órarend – tanulj otthonról, amikor csak időd engedi.

N

Hétről hétre új órák, hogy változatosan tudj fejlődni

N

Garantáltan megnő az önbizalmad

N

Nem számít, ha nem tudsz csoportos órákra járni, tanulhatsz kényelmesen, az otthonodban

N

Egy támogató közösség része lehetsz. Csatlakozz online közösségünkhöz, ahol hasonló érdeklődésű nőkkel oszthatod meg élményeidet és sikereidet.

Mire számítsak?

Ezen a tanfolyamon betekintést nyerhetsz a Twerk világába.

Az alapoktól kezdjük, és hetente e-mailen kapod majd a következő órádat.

Részletesen elmondok mindent, garantáltan  fogod tudni követni és olyan mozdulatokat tanulhatsz meg, amiket akár rögtön be is vethetsz a következő buliban!

Mire lesz szükségem?

Amint beiratkozol a tanfolyamra, azonnal megkapod e-mailen a hozzáférést. Semmilyen extra program vagy eszköz nem fog kelleni az órához, csak a laptopod vagy tv-d, vagy akár a telefonod és Te 🙂

Kapok visszajelzést?

Igen. A kurzus során bármikor tudsz kérdezni üzenetben, vagy akár a zárt facebook csoportunkban is. 

Mennyibe kerül?

A tanfolyamot most 1 hétig extra kedvezményesen, mindössze 1790,- forintért kipróbálhatod. 

Ezután havonta egy táncbérlet áráért, mindössze 7500,-Ft-ért hozzáférsz majd az órákhoz és edzésekhez. Az előfizetés bármikor lemondható. 

Kitől tanulhatsz?

Horváth Csilla

Szia, Horváth Csilla vagyok. Több, mint 10 év oktatói tapasztalattal, számos hazai és nemzetközi workshoppal magam mögött, 3000+ tanítvánnyal foglalkozva dolgoztam ki azt az oktatási módszert, amivel Te a leggyorsabban tudsz majd fejlődni.


Szeretném neked is átadni a tánc szeretetét, mert őszintén hiszem, hogy meg fogja változtatni az életed!

év tapasztalat

tanítvány

megtartott óra

Ha nem szeretnéd, hogy végigvezesselek a folyamaton, és inkább külön-külön vásárolnád meg a twerk órákat, amik érdekelnek, akkor kattints a gombra, és válogass kedvedre!